0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Soin Dermatologique

Soin Dermatologique is een dermo-cosmetische lijn met een langdurige, evenwicht herstellende verzorging voor de probleemhuid. De producten worden op basis van de huidconditie en de behoeften flexibel geselecteerd en gecombineerd.

Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of eczeemachtige huid – de effectieve en luxe producten en behandelingen van Soin Dermatologique kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

De werkzame stoffen zijn zorgvuldig afgestemd op de individuele behoefte van de specifieke huidcondities.

Harsbehandelingen - kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

Prijzen

Soin Dermatologique €81,00

Er zijn 4 huidcondities, 4 oplossingen voor de verzorging van een huid met problemen:

Impuretés

Bij een onzuivere en vette “acne” huid.
De producten van de lijn Soin Dermatologique Impuretés normaliseren de sebumproductie. Ze verwijderen micro-partikeltjes en afvalstoffen van de huid en voorkomen het ontstaan van ontstekingen en comedonen. Omdat de onzuiverheden afnemen en het te veel aan sebum vermindert, wordt de huid frisser. De huid krijgt weer een helder, matte en regelmatig aanzien.

Pigmentation

Bij een onregelmatige teint, verkleuring en pigmentvlekken.
De depigmenterende producten van Soin Dermatologique Pigmentation reduceren ouderdomsvlekken zichtbaar en hebben een oplichtende werking. Het gebruik van deze luxe, crème-achtige verzorgingslijn met hun extreem efficiënte werkstoffen zorgt voor een egale, regelmatige en stralende teint.

Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose.
De producten van Soin Dermatologique Rougeurs werden speciaal ontwikkeld om een huid met roodheden te verzorgen. De dermatologisch geteste lijn stimuleert de microcirculatie doelgericht en versterkt de bloedvatwandjes. Roodheden en irritaties worden zichtbaar verminderd, de huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen het ontstaan van nieuwe roodheden.

Sécheresse

Bij een droge, ruwe huid met roodheden.
De lijn Soin Dermatologique Sécheresse biedt een intensieve, vocht- en vetherstellende verzorging, die de symptomen van een droge huid, psoriasis en atopische huidcondities tegengaat. De formules herstellen de hydrolipide barrière en beschermen daarmee tegen vocht- en lipiden verlies.

Het oplossen van een huidprobleem

Ieder huidprobleem staat op zich en vereist een specifieke aanpak. Dus herken je een van bovenstaande huidproblemen neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende huidanalyse. Tijdens de analyse vertel ik je wat ik zie en hoe wij samen je huid weer in balans kunnen krijgen.