0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Behandelingen

Wenkbrauwen & wimpers

De vorm van je wenkbrauwen is bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Met een pincet of ‘Lycon Wax’ krijgen je wenkbrauwen de perfecte vorm die passend is bij jou gezicht.


Meer informatie & prijzen

Harsbehandelingen

Het harsen/waxen van bepaalde lichaamsdelen geeft een verzorgd en hygiënisch gevoel. Alle harsbehandelingen worden uitgevoerd door middel van ‘Lycon Wax’. Dit is een exclusieve en duurzame behandeling die geschikt is voor elk haartype.


Meer informatie & prijzen

Massages

Zo af en toe een momentje voor jezelf is toch heerlijk? Na een massage voelt u zich weer ontspannen, energiek en in balans. Bij ons bent u van harte welkom voor deze ‘momentjes’.


Meer informatie & prijzen

Maria Galland behandelingen

Bij ZoMooi werken we met producten van Maria Galland. Dit is een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en spa’s.


Meer informatie & prijzen

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype.


Meer informatie & prijzen

Handbehandelingen

Jouw handen zijn je visitekaartje. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te laten behandelen door middel van een manicure, met als resultaat mooi verzorgde handen.


Meer informatie & prijzen

Voetbehandelingen

Je gebruikt je voeten de hele dag door, maar vaak vergeten we om ze goed te verzorgen. Onverzorgde voeten kunnen allerlei klachten veroorzaken zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels.


Meer informatie & prijzen

Medische pedicure

Een medische pedicure is niet alleen ontspannend, maar ook zeer hygiënisch en gezond! Met een medische pedicure geef je je voeten de zorg en aandacht die ze verdienen.

Meer informatie & prijzen

Permanente Make-up

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Dit is volkomen veilig. Het mooiste resultaat wordt verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er een natuurlijke kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet.? Bij de eerste behandeling worden je wensen qua kleur en vorm uitgebreid besproken.

Meer informatie & prijzen

Plasmalift / Ooglidcorrectie

Heb je een vermoeide blik, last van hoofdpijn en/of wil je een frissere uitstraling maar zie je op tegen een operatie? Dan zou onze nieuwe ooglidcorrectiebehandeling met de Jett Plasma Lift Profi wel eens de juiste behandeling voor je kunnen zijn.

Meer informatie & prijzen

Make-Up

Voor make-up advies en make-up behandelingen kunt u ook bij ons terecht.

Meer informatie & prijzen