0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Voetbehandelingen


Voetbehandelingen bij ZoMooi zijn voor elke soort voet: de gezonde voet, de diabetische voet, de reumatische voet, de oudere voet en alle andere soort voeten die een oppepper kunnen gebruiken. Wij bieden cosmetische behandelingen zoals het vijlen en lakken van de nagels, maar ook pedicurebehandelingen zoals het verwijderen van eelt en likdoorns. Een behandeling is niet alleen goed voor jouw voeten, je zal het ook ervaren als een moment van ontspanning. We maken hierbij gebruik van het hoogstaande gerenommeerde merk O.P.I.

Medische pedicure

Waar een normale pedicure voor schoonheid bedoeld is, is de medische pedicure vanuit gezondheidsredenen. Voor meer informatie en prijzen kan je terecht op onze pagina over de behandeling medische pedicure.

Schoonheidssalon Wijchen - Kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak


OPI-Logo-for-website

Prijzen voetbehandelingen

Basis behandeling €35,50
Nagels moduleren, nagelriem verzorging, lakken van de nagels en afsluitend een heerlijke voetencrème.
Pedicure behandeling €41,00
Nagels knippen, vijlen, nagelriem verzorging, korte eeltbehandeling, behandeling verdikte nagels en afsluitend een heerlijke voetencrème.
Colorgel behandeling €37,50
Hierbij wordt je favoriete kleur in een gellaag van O.P.I aangebracht, deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder de natuurlijke nagel aan te tasten.
Colorgel & Pedicure behandeling €64,50
Happy Feet behandeling €64,50
Een verwennerij voor uw voeten! Een uitgebreide voetverzorging met de producten van de nieuwe O.P.I Pro Spa collectie voor de ultieme wellness ervaring. Inclusief nagels knippen en vijlen, nagelriemverzorging, voetscrub, voetmassage en nagels die tot in perfectie worden gelakt.
Medische pedicure €41,00
Speciaal voor de reumatische en/of diabetische voeten. Nagelbeugel / Vilttechniek / Orthese / Nagelreparatie met geltechniek. *Deze behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar.
Pedicure met extra eeltbehandeling €49,00

Extra opties bij een Voetbehandeling

Massage 10 min €9,00
Lakken van de nagels €8,00
Eeltbehandeling €11,00
Ingegroeide nagels €8,50
Kloven €8,50
Likdoorn €8,50
Nagelreparatie met geltechniek, per nagel €7,00
Losse behandeling van gelnagels €25,00