0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Maria Galland behandelingen


Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid, dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Haar succesvolle concept berust op drie elementen: producten, behandelingen en advies. Wij bieden graag de heerlijke behandelingen van Maria Galland aan in onze salon.

Schoonheidssalon Wijchen - Kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

 

Prijzen Maria Galland behandelingen

Soin Activ’Age €97,00
Een echte anti-aging behandeling wat past bij de rijpere huid, vooral voor vrouwen in de overgang. Om rimpelvorming tegen te gaan en de huid voldoende te hydrateren. Het voedende maskeer verstevigt de huid om de schoonhuid van de rijpere huid te activeren. Dit is het passende antwoord op de nieuwe wensen van de rijpere huid, aangezien de rimpelvorming en droogheid toe nemen en de huiddichtheid en uitstraling afnemen.
Lift’up your beauty €91,50
Maria Galland Paris heeft een nieuwe effectieve 90- minuten behandeling met een 100% liftende massage met bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. Deze nieuwe behandeling, LIFTING ABSOLUTE JEUNESSE, verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. Zo creëer je een zichtbaar jonger uitziende huid.
Soin Lumin’eclat €87,50
Een geweldige behandeling voor de 30/40 plussers met een hectisch en bruisende levensstijl. Voor d eerste tekenen van veroudering en geeft onmiddelijk een mooie glow en zijdezacht huidgevoel. Geniet hier ook van een heerlijke massage die inbegrepen is.
Profilift €90,50
Intensief verstevigende behandeling met een ‘wow’ effect. Door een combinatie van Oosterse, Shiatsu’ drukpunten en westerse massagetechnieken wordt uw huid gerevitaliseerd en gestimuleerd. De werkstoffen kunnen hierdoor diep in de huid hun werk verrichten waardoor een stevigend en liftend effect ontstaat.
Profilift kuur €300,00
– 1 keer profilift behandeling (ca. 90 min)
– 5 keer mini profilift (ca. 45 min)
(reiniging, bindweefselmassage, afsluitende creme)
De doorlooptijd voor deze kuur is 2 tot maximaal 4 weken.
Masque Modelant behandeling €92,00
De behandelingsklassieker van Maria Galland, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan drie varianten zijn: intensief vochtherstellend, effectieve anti-aging verzorging en een regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk. De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.
Soin Thalasso €87,50
Een echte powerkuur uit de zee. Het verfrissende algenmakser verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende
vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon een perfecte korte vakantie voor de huid!