0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Maria Galland behandelingen


Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid, dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Haar succesvolle concept berust op drie elementen: producten, behandelingen en advies. Wij bieden graag de heerlijke behandelingen van Maria Galland aan in onze salon.

Schoonheidssalon Wijchen - Kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

 

Prijzen Maria Galland behandelingen

Lift’up your beauty €85,00
Maria Galland Paris heeft een nieuwe effectieve 90- minuten behandeling met een 100% liftende massage met bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. Deze nieuwe behandeling, LIFTING ABSOLUTE JEUNESSE, verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. Zo creëer je een zichtbaar jonger uitziende huid.
De 100% manuele liftende massage- speciaal ontworpen voor lifting combineert diepe, glijdende, anti-aging massage bewegingen met intensieve bindweefsel-bewegingen met inbegrip van kneden en rollen.
Doel: de huid direct te liften, te verstevigen en de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en geest en lichaam van je te resetten.
Masque Modelant behandeling €85,00
De behandelingsklassieker van Maria Galland, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan drie varianten zijn: intensief vochtherstellend, effectieve anti-aging verzorging en een regulerende
behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende
problemen van elke huidzone afzonderlijk. De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.
Cocon behandeling €81,00
Hier draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de
gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult -verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.
Soin Thalasso €81,00
Een echte powerkuur uit de zee. Het verfrissende algenmakser verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende
vochttoevoer. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon – een perfecte korte vakantie voor de huid!
* Soin Dermatologique €81,00
Duur circa 90 minuten
Er zijn vier verschillende behandelingen mogelijk.
Impuretes: Bij een onzuivere en vette ‘acne’huid.Pigmentation: Bij een onregelmatige teint, verkleuring en pigmentvlekken.Rougeurs: Bij een geirriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose.Secheresse: Bij een droge, ruwe huid met roodheden.
* Profilift €83,00
Duur circa 90 minuten
Intensief verstevigende behandeling met een ‘wow’ effect. Door een combinatie van Oosterse, Shiatsu’ drukpunten en westerse massagetechnieken wordt uw huid gerevitaliseerd en gestimuleerd. De werkstoffen kunnen hierdoor diep in de huid hun werk verrichten waardoor een stevigend en liftend effect ontstaat.

Huidanalyse, reiniging, peeling, lotion, epileren, profilift massage, concentraat, masker, dag/nachtverzorging.

Soin masque modelant Yeux €16,00
In combinatie met andere behandeling
Soin masque modelant Yeux €27,00
Niet in combinatie met andere behandeling
Om de tere huid rondom de ogen te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkzame stoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen.

Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze heilzame ingrediënten. Je merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt en is weer glad en fris.