0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Permanente Make-up


Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner er altijd perfect verzorgt uit te laten zien. Je ziet er stralend uit op elk moment van de dag. Deze methode is voor iedereen een perfecte aanvulling. Zeker als je bijvoorbeeld een ooglidcorrectie hebt ondergaan.
Wenkbrauwen en wimpers - kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

behandeling_permanentemakeupPermanente make-up Wijchen

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Dit is volkomen veilig. Het mooiste resultaat wordt verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er een natuurlijke kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden je wensen qua kleur en vorm uitgebreid besproken. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème begint de behandeling van het pigmenteren. Na het zetten van de Permanente Make-Up ziet alles er wat donkerder uit dan je zou willen. Na ongeveer vier dagen zal het langzaam lichter worden doordat de opperhuid een deel van het pigment afstoot. Hierdoor krijg je ook wat kleine korstjes en schilfertjes, dit is niet erg en verdwijnt vanzelf. Als deze weg zijn ziet alles er juist weer een beetje te licht uit, dit is de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Er zijn ongeveer twee tot drie behandelingen nodig voor de Permanente Make-Up. Dit is onder andere afhankelijk van je huid. Een tweede behandeling vindt plaats na minimaal vier weken. Deze vier weken tussen de behandelingen zijn nodig omdat de opperhuid dan pas weer helemaal vernieuwd is. Bij deze tweede behandeling kunnen nog correcties worden aangebracht in kleur en vorm. Dit kan ook nog bij de eventuele derde behandeling, weer na ongeveer vier weken. Na deze derde behandeling is het resultaat vrijwel altijd goed en dan blijft het pigment een tot vier jaar zitten.

1 (1)>2 (1)

Mogelijkheden

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ‘maken’ jouw gezicht. Door het intekenen van de wenkbrauwen kunnen we je laten ervaren wat voor een verschil permanente make-up voor jou zou kunnen zijn. We creëren wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen en aan jouw wensen voldoen. Door de schaduw en hairstroke technieken krijg je een natuurlijke uitstraling. Dunne, onregelmatige of ‘hangende’ wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Het geeft zelfs een optische lifting van het gezicht. Ook als u helemaal geen wenkbrauwen heeft is permanente make-up dé perfecte methode om optisch natuurlijke wenkbrauwen te creëren.

Hairstroke-techniek

De hairstroke-techniek is een techniek waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd met een pigment zodat het er als een echt haartje uitziet. Deze haartjes worden zo geconcentreerd ingetekend dat er een driedimensionaal effect ontstaat waardoor het er heel natuurlijk uit komt te zien.

Schaduwtechniek

Hierbij wordt de wenkbrauwlijn in geschaduwd waar de al dan niet aanwezige haartjes mooi natuurlijk invallen. Dus je ziet geen gekleurde blokken.

Eyeliners

Infralashes:

Bij infralashes krijg je een volle en natuurlijke oogopslag. Dit komt doordat er tussen de  wimperhaartjes gepigmenteerd wordt.

oog3 (1)
Eyeliner

Wanneer je voor een Eyeliner kiest wordt er net als bij de infralashes tussen de wimpers gepigmenteerd, maar daarbij ook nog erboven. Hierdoor kan je de verhouding van de ogen tot de rest van het gezicht aanpassen. Kleine ogen kan je groter laten lijken, grote ogen juist wat kleiner.

Correctiebehandeling

Heb je al enige tijd geleden je Permanente Make-Up laten zetten dan kan het zijn dat deze al weer wat vervaagd is of misschien een wat andere kleur gekregen heeft.

Het kan zijn dat je daardoor behoefte hebt aan een correctiebehandeling om zo alles weer mooi en naar wens te krijgen. Wij kunnen door het gebruik van een complementaire kleur de oude kleur corrigeren en er voor zorgen dat de oude vorm weer helemaal strak wordt. Eventueel kunnen we ook zorgen voor kleine wijzigingen aan de vorm.
Wanneer het pigment in de huid zelf verkleurd is, kan dit bijna helemaal uit de huid gehaald worden door het gebruik van Remover Liquid. Dit neemt wel flink wat tijd in beslag en daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Voordeel hiervan is dat je daarna weer geheel opnieuw de Permanente Mak-Up naar wens kan laten zetten.
Aangesloten bij NSGP.logo

Veiligheid

Sinds 2004 is de veiligheid van pigmenteren door het gebruik van Permanente Make-Up wettelijk gewaarborgd. Iedereen die Permanente Make-Up zet wordt gecontroleerd door het Landelijke Centrum van Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Vergoeding

Het kan zijn dat je behandeling wordt vergoed door je zorgverzekeraar omdat wij geregistreerd staan met specialisaties bij de ANBOS.

Bekijk ook Nazorg-instructies

oog1 (1)>oog1-1

Permanente Make-up nieuw:

Prijzen zijn inclusief: Intakegesprek, voortekenen en de behandeling (90 minuten), één nabehandeling (60 minuten) binnen 8 weken, een check up binnen 5 weken na de nabehandeling.

Infralashes boven of onder €220,-
Infralashes boven én onder €351,-
Eyeliner boven of onder normaal €270,-
Eyeliner boven of onder breed €290,-
Eyeliner boven én onder normaal €396,-
Eyeliner boven én onder breed €415,-
Wenkbrauwen hairstroke 3D €355,-
Wenkbrauwen vormcorrectie v.a. €313,-
Wenkbrauwen inschaduwen €355,-


Permanente Make-up Opfrissen:

Permanente Make-up opfris prijzen zijn inclusief: Intakegesprek, voortekenen, één behandeling (90 minuten), een check up na 4-5 weken. Opfris prijzen gelden alléén op Permanente Make-Up die in onze salon is gezet. Voor andere gevallen dient vooraf overlegd te worden.

Opfrissen infralashes boven of onder v.a. €136,-
Opfrissen eyeliner boven of onder normaal v.a. €148,-
Opfrissen eyeliner boven of onder breed v.a. €180,-
Opfrissen eyeliner boven én onder normaal v.a. €180,-
Opfrissen eyeliner boven én onder breed v.a. €210,-
Opfrissen wenkbrauwen hairstroke 3D v.a. €202,-
Opfrissen wenkbrauwen vormcorrectie v.a. €176,-
Opfrissen wenkbrauwen inschaduwen v.a. €176,-