0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Over ons

overons

Schoonheidssalon ZoMooi

Schoonheidssalon ZoMooi is een frisse en moderne salon gevestigd in het centrum van Wijchen bij Nijmegen. Het is een salon waar je met een mooi gevoel van binnen en van buiten de deur uit stapt. Waar de tijd genomen wordt voor een behandeling. Waar zorgvuldig naar je huid gekeken wordt en een behandeling op maat wordt samengesteld. Waar je gezien wordt en gehoord. Waar je tot rust komt als je dat nodig hebt en je zelfvertrouwen groeit omdat er aan je ‘huidprobleem’ gewerkt wordt. Een plek waar je graag terug komt omdat het je bevalt.

Grace Janssen is de trotse eigenaresse, zij heeft een grote passie voor het schoonheidsvak. Het team van ZoMooi bestaat verder uit Lotte Balk, Sharon Visser, Imke Cornelissen en Daisy Kemperman.

Wij nodigen jou graag uit voor een gratis intakegesprek en/of huidanalyse! Neem contact op of Maak een afspraak.

Winnaar Beauty Awards 2017

Op 10 april 2017 heeft Grace Janssen de Beauty Award 2017 in ontvangst mogen nemen voor ‘Newcomer of the year’. Het Jury Rapport zei het volgende:

“Deze schoonheidsspecialiste heeft zich in een sterke pool met genomineerden weten te profileren als een vakvrouw met ondernemers kwaliteiten en een enorme drive. De behandeling werd uitgevoerd met veel passie en sloot aan bij de wensen van de mysteryguest. Ze heeft in korte tijd een stevige basis neergezet welke klanten uitnodigt en bindt.”

Wij zijn super trots op deze prijs, het is een eer dat wij deze in ontvangst hebben mogen nemen!

zomooi_overons (1)