0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen zijn handelingen waarbij het decolleté, de hals en het gelaat worden gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en je gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd. Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw huidtype en jouw specifieke behoeftes. Wij gebruiken producten die perfect aansluiten bij jouw huid.Er zijn gezichtsbehandelingen voor:
– Een huid zonder onzuiverheden.
– Een huid met onzuiverheden (zoals mee-eters, puistjes en acne).
– Een vochtarme huid.
– Een huid met rimpels.
– Een verbrandde huid.
– Een ‘rokershuid’.
– Ook voor mannen.In overleg kan samen met jou een behandeling op maat worden samengesteld. Daarnaast kan je ook altijd terecht voor een luxe verwenbehandeling. Bij elke gezichtsbehandeling is een gratis massage op de warmtematras of een gezichtsmassage inbegrepen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste producten op natuurlijke basis zonder chemische geur-, kleur- en conserveringsstoffen en alle producten zijn dierproefvrij.
Gezichtsbehandelingen - kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

anbos

Prijzen gezichtsbehandelingen

Huidanalyse inclusief een persoonlijk huidadvies Gratis
Mini gezichtsbehandeling €42,00
Reiniging, dieptereiniging met stoom, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, halscrème, en afsluitend een dag- of nachtcrème.
Mini gezichtsbehandeling in combinatie met een chemische peeling €54,00
Basis gezichtsbehandeling €71,00
Reiniging, dieptereiniging met stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren, hoofd & hals & decolleté massage, masker, serum, halscrème en afsluitend een dag- of nachtcrème.
Acne behandeling €71,00
Celvernieuwende behandeling aangepast op jouw huid, d.m.v. een sterk geconcentreerde peeling. * Deze behandeling wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.
Anti-aging peeling €110,00
Het is een heerlijke ‘’vakantie’’ voor je huid. Het is een prachtige combinatie van het insluizen van producten door middel van elektroforese en de combinatie met de biologische peeling. Deze Peeling geeft verbluffende resultaten bij droogtelijntjes, vette huid en de huid met grove poriën. De peeling werkt huid vernieuwend. Aan de oppervlakte verwijdert deze een dunne laag dode huidcellen; dit maakt de huid fijner en grove poriën minder zichtbaar, en zorgt voor een frisse uitstraling. Hoofdingrediënten: Glycolzuur, Lacticzuur en Salcylzuur.

Extra opties bij een gezichtsbehandeling

Wenkbrauwen epileren €8,00
Bovenlip harsen €7,00
Kin harsen €7,00
Verven wenkbrauwen €8,00
Wimpers verven €8,00
Gerstekorrel(s) verwijderen €15,75
Gelaat harsen €27,00