0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Huidverbetering met apparatuur


Microneedling behandeling

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van twee sterke anti-aging technieken. Fruitcomplex #1 geeft de huid een peeling effect en bereidt de huid voor op de behandeling. Daarna gaan we verder met microneedling. Hiermee worden kleine gaatjes in de huid gemaakt die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Door het herstellende vermogen van de huid wordt het aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit neemt al af vanaf je 25e levensjaar.
Tijdens de needling wordt er ook een Intensive Rejuvenation Complex Ampul aangebracht. Dit ampul voorziet de huid van hyaluronzuur en vitaminen. In combinatie met de needling bereikt het ampul de diepere huidlagen.
Hyaluronzuur is een huideigen stof die ervoor zorgt dat de huid het vocht beter vasthoud en als het ware de huid opvult. Als resultaat krijg je een mooie gehydrateerde, gladdere en stevigere huid!Microneedling is geschikt voor:
Rimpels, huidverslapping en fijne lijntjes
Littekens
Grove huidstructuur
Pigment
Oppepper voor de huidBehandeling:Huidanalyse, reinigen, fruitzuurpeeling, microneedling, masker, afsluitend dag/nacht verzorging.Na de behandeling mag je 24 uur geen make-up, cosmetica, sunblock of zonnebrand aanbrengen. De eerste 5 dagen na de behandeling adviseren wij niet met de huid in de volle zon of onder de zonnebank aangezien.

Wil je graag meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Anti-aging peeling

Het is een heerlijke ‘’vakantie’’ voor je huid. Het is een prachtige combinatie van het insluizen van producten door middel van elektroforese en de combinatie met de biologische peeling. Deze Peeling geeft verbluffende resultaten bij droogtelijntjes, vette huid en de huid met grove poriën. De peeling werkt huid vernieuwend. Aan de oppervlakte verwijdert deze een dunne laag dode huidcellen; dit maakt de huid fijner en grove poriën minder zichtbaar, en zorgt voor een frisse uitstraling. Hoofdingrediënten: Glycolzuur, Lacticzuur en Salcylzuur.


Prijzen gezichtsbehandelingen

Microneedling (per behandeling) €123,00
Bij een kuurverband van 3 behandelingen €321,00
Bij een kuurverband van 5 behandelingen €531,00
Anti-aging peeling €110,00