0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Handbehandelingen


Handbehandelingen zijn belangrijk. Bij een verzorgd uiterlijk horen onder meer verzorgde handen. Jouw handen hebben dagelijks veel te voortduren. Invloeden als wind, zon, water en schoonmaakmiddelen verslechteren de conditie van jouw handen. Daarom is een manicure geen overbodige luxe. Een manicure bestaat uit twee onderdelen: het verzorgen van jouw handen en verzorgen en stylen van jouw nagels. Denk hierbij aan het een heerlijke scrub, het vijlen en lakken van jouw nagels, nagelriem verzorging en een voedende handcrème. We maken hierbij gebruik van het hoogstaande gerenommeerde merk O.P.I.
Schoonheidssalon Wijchen - Kalender

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak


OPI-Logo-for-website

Prijzen handbehandelingen

Basis behandeling €35,50
Nagels vijlen, nagelriem verzorging, heerlijke scrub, lakken van de nagels en afsluitend een handcrème.
Colorgel behandeling €37,50
Hierbij wordt je favoriete kleur in een gellaag van O.P.I. aangebracht, deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder de natuurlijke nagel aan te tasten.
*Wij maken geen gebruik van verlenging acryl of gel
Verwijderen O.P.I colorgel (icm behandeling) €8,00
Niet icm behandeling €18,00
Heb je een gelcolor op de nagel en wil je hem verwijderd hebben maar is het niet door ons is gezet en is het een ander merk dan OPI, berekenen wij het dubbele tarief voor het verwijderen. Wij werken uitsluitend op natuurlijke nagels, dus heb je acryl of een gel versteviging kunnen we dit helaas niet verwijderen voor u.