0

Winkelmand

Schoonheidsalon zomooi

Medische pedicure

Een medische pedicure is gericht op hygiënische en etische verzorging van de teennagels en voetzolen. Voor deze behandeling kun je terecht in onze schoonheidssalon te Wijchen. Het verschil tussen een medische pedicure en een normale pedicure (voetbehandelingen) is dat een medische pedicure vanuit gezondheidsredenen wordt uitgevoerd, terwijl de normale pedicure gericht is op schoonheid. Voor beide behandelingen bieden we optimale hygiëne en veiligheid, daarbij kun je je heerlijk ontspannen tijdens de behandelingen. Om schimmels en infecties tegen te gaan, gebruiken we uitsluitend gesteriliseerd materiaal.

De procedure

De medische pedicure bestaat onder andere uit het verwijderen van likdoorns, eelt, het knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Elk soort voetprobleem is op te lossen, denk hierbij aan voeten met reuma, diabetes en spasme, maar ook aan verwaarloosde en oudere voeten. Voorafgaand aan de medische pedicure wordt er een check gedaan op risicovoeten. Voor elk aspect van het uitvoeren van een medische pedicure is schoonheidssalon ZoMooi gecertificeerd. Denk hierbij aan het plaatsen van nagelbeugels, vilttechnieken, (silicone) tussenstukjes maken en het zetten van nagels (gel en acryl). Het oplossen van klachten en het geven van advies over een bepaald voetprobleem is bij ons een standaard.

Vergoeding medische pedicure

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit jouw zorgaanbieder? In het kwaliteitsregister pedicures kan je aangeven wie jouw zorgaanbieder is en kan je jouw verzekering selecteren. In het register zie je welk bedrag je eventueel vergoed krijgt voor een medische pedicure.

Afspraak maken

Je kunt nu online een afspraak maken!
Maak een afspraak

Schoonheidssalon Wijchen - Kalender

Prijzen Medische pedicure

Medisch Pedicurebehandeling met extra eeltbehandeling €49,00
Medisch Pedicurebehandeling €41,00
Speciaal voor de reumatische en/of diabetische voeten
Nagelbeugel
De oplossing tegen ingroeiende nagels
Vilttechniek
Tijdelijke antidruktechniek voor vervelende klachen
Orthese
Op maat gemaakt, zacht siliconenmateriaal voor definitieve drukontlasting
Nagelreparatie met geltechniek
Versterkt de nagel, vult missende hoeken op en verfraait de teennagel

Extra opties bij een medische pedicure

Massage 10 min €9,00
Lakken van de nagels €8,00
Eeltbehandeling €11,00
Ingegroeide nagels €8,50
Kloven €8,50
Likdoorn €8,50
Nagelreparatie met geltechniek, per nagel €7,00
Losse behandeling van gelnagels €25,00